Scythe Mine Cooler Rev B teszt

Napjainkban hatalmas vŠlasztťk Šll rendelkezťsre a fogyasztůk szŠmŠra processzorhutťsekbol. Ńtlag vŠsŠrlů szŠmŠra gyakorlatilag mŠr Štekinthetetlen a kŪnŠlat ťs kŲnnyu rossz dŲntťst hozni. Felso kategůriŠban a JapŠn Scythe huto igen elokelo helyet foglal el. A szerkesztosťgŁnkbe most egy feleso-kŲzťpkategůriŠs termťke ťrkezett amit kivŠncsian keztŁnk el tesztelni.

A csomagolŠsa dizŠjnosra sikeredett, a fontosabb specifikŠcŪůk megtalŠlhatůak rajta. Egy ablakon keresztŁl szembesŁlhetŁnk a termťkkel – teljes valojŠban -.

ManapsŠg igen divatos hocsŲves technikŠt alkalmaztŠk a bordŠn. SzŠmszerint hŠrom rťz csŲ talŠlhatů rajta amik u alakban vannak meghajlŪtva. A lamellŠk ezekre vannak erosŪtve amiknak anyaga mŠr aluminŪum. A lemallŠk sŁrŁsťge megfelelo.

Egy 120m-es ventilŠtor kťt sor lamella kŲzŲtt talŠlhatů. Sebbesťge – hangereje – .

A processzoral ťrintkezo felŁlet anyaga rťz amihez egy alumŪnŪum bordŠt erosŪtetek. Ez szoritja a rťz lapkŠhoz a hocsŲveket ťs egyben erre van fŲlfogatva a ventilŠtor.

A felŁlete polirozŠsa kifogŠstalan. FelŁletťn nincsenek egyenlotlensťgek.

A tartozťkokban talŠlhatjuk az adtt foglalattipushoz szŠnt felfogatůkat. Socaket —-.
Šr hozzŠ mťg egy kťpekkel illusztrŠlt szerelťsi utmutato ťs egy adag szilikonpaszta.

————————–

A felfogatůk rŲgzŪtťse mint a nagyobb testvťrek esetťn pťldŠs. Csak be kell kttintani a megfelelo helyre ťs kťsz is vagyunk. EztuŠn az alaplap megfelelo furataiba kell illezsteni a pŲckŲket ťskťsz.

Az alaplapon szembesŁlhetŁnk a tťnnyel, hogy nem egy kismťretu hutovel van dolgunk. Ńtgondolt tervezťs elozte meg a gyŠrtŠst, a borda szťlei nem ťrnek a chŪpsethutobe, sem az alaplap kŁlso vonalŠbol nem lognak ki. MagasŠga miatt slim ťs HTPC hŠzakba nem ajŠnlott,mivel nem fťrne el benne. VŠsŠrlŠs alŲtt gyŲzŲdjŁnk meg růla, hogy van e elťg hely szŠmŠra a hŠzunkban.

ManapŠg a hutok tŲbsťgťnťl az a gond, hogy a procefoglalat kŲrŁli felŁlszerelt elketrťszeket nem hutik.

—-

A ventilŠtort kťt csavar rŲgziti. Ezek eltŠvolitŠsa utŠn mŠr ki tudjuk szedni, ennek kŲszŲnhetoen igťny szerint cserťlhetjŁk egy jobb minosťgure.

————————–

TesztKonfigurŠciů